Produktet Soal

Certifikimet

Soal prodhon produkte te standardeve europiane.

Pershtypjet e klienteve

Fabrika Soal

“ Soal ” është një fabrikë ku përpunohet qumësht i grumbulluar nga fermat dhe trajtohet nëpërmjet një teknologjie bashkohore dhe moderne.I gjithë proçesi nga marrja e qumështit deri në paketim kryhet me shumë...

Ku ndodhemi?