Qumesht

- I domosdoshem per te gjitha moshat.
- Permban kalcium,proteina, karbohidrate, vitamina A, D, B2, B6, B12.
- I pasterizuar i homogjenizuar 2% yndyre
- I paketuar ne shishe plastike 1.4L dhe 1 L
- Ruhet ne 4-6 grade Celcius

Qumesht

- I pasterizuar i homogjenizuar 3.2% yndyre
- I paketuar ne shishe plastike 1.4L
- Ruhet ne 4-6 grade Celcius

Kos

- Me shije natyrale, i pasur me proteina, kalcium, vitamine B12, B6.
- Permban ferment laktik i nevojshem per aparatin tretes.
- I skremuar me 2% yndyre.
- I paketuar ne gota plastike 200g, 300g, 380g dhe shishe plastike 1kg
- Ruhet ne 4-6 grade Celcius

Dhalle

- Prodhohet ne menyren tradicionale shqiptare me kos te skremuar 0.5% yndyre, uje, krip. Largon etjen dhe freskon trupin.
- Perberesit: Qumesht lope, kulture djathi, kripe.
- E paketuar ne shishe plastike 0.45L
- Ruhet ne 4-6 grade Celcius

Gjalp

- I fresket, me arome dhe shije te vecante
- Gjalp me yndyre 81 %
- I paketuar 100g, 500g dhe 1 kg
- Ruhet ne 4-6 grade Celcius

Djath i bardhe

- Prodhohet me qumesht lope te fresket pjeserisht te skremuar, i pasur me kalcium qe eshte i domosdoshem per forcimin e kockave.
- Perberesit: Qumesht lope, kulture djathi, kripe.
- Djath i bardhe lope 83-sh i skremuar me yndyre 2%
- I paketuar ne kova plastike 5kg, 10 kg dhe qese ne vakum 300 g
- Ruhet ne 8-10 grade Celcius

Djath kackavall

- Prodhohet me qumesht te fresket lope te pa skremuar i pasur mr kalcium qe eshte i domosdoshem per forcimin e kockave.
- Perberesit: Qumesht lope, kulture djathi, kripe.
- Djath kackavall lope i prodhuar me qumesht lope nga fermat e Myzeqese me yndyre te plote
- I paketuar ne rrota 2 kg, 4 kg, ne copa 200 g dhe i grire 100 g
- Ruhet ne 6-8 grade Celcius

Salce Kosi

- Prodhohet me qumesht te fresket lope, yndyre, protein ushqimore, kulture fermentuse.
- Eshte baza per pregatitjen e xaxiqit.
- Salce kosi me yndyre 10%
- E paketuar ne kova plastike 450g, 900g dhe 5kg
- Ruhet ne 4-6 grade Celcius